Rendszergazda bejegyzései

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Részletek

Kategória: Hír |

Hirdetmény – Sántosi településrendezési eszközök

Hirdetmény részletek Dokumentáció I. rész Dokumentáció II. rész

Kategória: Hír |

TÁJÉKOZTATÁS EBÖSSZEÍRÁSRÓL 2020. ÉVBEN

Tájékoztató Adatlap

Kategória: Hír |

Zselickislak településrendezési eszközök 3. sz. módosítás partnerségi egyeztetési eljárása megkezdődött

A hirdetmény és a dokumentáció az alábbi linken megtalálható: Zselickislak HIRDETMÉNY Dokumentáció I. Dokumentáció II. A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 9/2017. (VIII. 16.) önkormányzati rendelet az (njt.hu) alábbi linken megtalálható: http://njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh6eg7ed8dr3eo6dt5ee8em5cj4by5cb4bx7bw6cf5cf0h

Kategória: Hír |

Biztonságos online ügyintézés a helyi önkormányzatoknál

Az E-önkormányzat portál (Portál) az ASP rendszert igénybe vevő települések ügyfelei számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hír |

Zselici Vadvirág Óvoda fejlesztése Simonfán

Kategória: Hír |

Tájékoztató közzététele a TOP-5.3.1-16-SO1-2017-00007. számú projektről – Csoma projekt gesztor

– a kedvezményezett neve: CSOMA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA – a projekt címe: A Kaposvár környéki településeken élők helyi identitásának erősítése – a szerződött támogatás összege: 57 606 779 Ft – a támogatás mértéke (%-ban): 100 % – a projekt tartalmának bemutatása:  A projekt egy rendkívül széles … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hír |

Tájékoztató kutak engedélyezéséről

Aktualizált_tájékoztató   2019. július 01. naptól a kutakkal kapcsolatos eljárások ILLETÉKMENTESEK! Az engedélyeztetési kötelezettség új határideje: 2023. december 31.

Kategória: Hír |

A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárságának tájékoztatója a lakossági kutak vízjogi engedélyezési eljárásáról

Részletek

Kategória: Hír |

A Hivatal konzorciumi partner a “A Zselickislaki Termelői Piac” projekt megvalósításában

Pályázó neve: ZSELICKISLAK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Projekt megnevezése: A zselickislaki termelői piac létrehozása Projekt helyszíne (település): Zselickislak Megítélt összeg: 114 458 750 Ft Támogatás aránya: 100 % Projekt összköltség: 114 458 750 Ft Projekt várható befejezése:      2019.12.31.   Jelen projekt célja, hogy Zselickislak és a környező … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hír |